Στο ROUTE 67, εκτός από την προσφορά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών όσον αφορά τα υλικά, τα υφάσματα, τις τεχνικές και τις συνθήκες εργασίας, προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και να συμβάλουμε θετικά με τη συμμετοχή των πελατών μας στη διαδικασία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να αναδασώσουμε τον πλανήτη μαζί!

ΓΙΑΤΙ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΑ;
Η αποψίλωση είναι ένας από τους κύριους παράγοντες στην κλιματική αλλαγή. Τον συναντάμε σε διάφορες μορφές: φωτιά, γεωργικές κοπές καθαρισμού, εκτροφή ζώων και υλοτομία μεταξύ άλλων. Τα δάση καλύπτουν το 31 % της χερσαίας έκτασης στη Γη και κάθε χρόνο 75.700 τετραγωνικά χιλιόμετρα (18,7 εκατομμύρια στρέμματα) χάνονται. Η μαζική αποψίλωση εξακολουθεί να απειλεί τα τροπικά δάση, τη βιοποικιλότητα τους και τις υπηρεσίες οικοσυστήματος που παρέχουν.

Τα δέντρα παίζουν σημαντικό ρόλο στα οικοσυστήματα μας, και η κοπή τους έχει καταστροφικές συνέπειες. Η αποψίλωση δεν επηρεάζει μόνο τη χλωρίδα και την πανίδα μας, αλλά επηρεάζει και τους ανθρώπους. Η ρύπανση, οι εξαφανίσεις ειδών, οι πλημμύρες, η απερήμωση, η έλλειψη τροφίμων, η φτώχεια και οι μεταναστεύσεις είναι τα προβλήματα που φέρνει η αποψίλωση των δασών. Ευτυχώς, μπορούμε να το αλλάξουμε.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Για να συμβεί αυτό, συνεργαστήκαμε με το Tree-Nation, μια οργάνωση αφιερωμένη στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, επικεντρωμένη στην αναδάσωση και τη μείωση των πιο πιεστικών απειλών για την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη.
Το Tree-Nation είναι το σπίτι για 279 προγράμματα φύτευσης από 33 διαφορετικές χώρες. Σε κάθε έργο, τα είδη επιλέγονται προσεκτικά σύμφωνα με τα ειδικά οφέλη που προσφέρουν για το περιβάλλον και τον τοπικό πληθυσμό. Κάθε δέντρο που φυτεύεται στην πλατφόρμα δένδρων λαμβάνει τη δική του μοναδική διεύθυνση URL, που σημαίνει ότι το είδος, η τοποθεσία, οι πληροφορίες για τις φυτείες και οι τιμές αντιστάθμισης του CO2 μπορούν να εντοπιστούν σε όλη τη διάρκεια ζωής του δέντρου.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Όταν τοποθετήσετε μια παραγγελία στην ιστοσελίδα μας θα λάβετε πρώτα ένα email επιβεβαίωσης από εμάς με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Λίγο αργότερα θα λάβετε ένα ξεχωριστό email από το Tree-Nation με τον τίτλο "το ROUTE 67 CLOTHING σας προσφέρει ένα δέντρο στο Tree-Nation" - αν δεν λάβετε αυτό το email στα εισερχόμενά σας μέσα σε μία ώρα, παρακαλούμε να ελέγξετε το φίλτρο spam ή τις προωθήσεις κλπ. Παρακαλώ ανοίξτε αυτό το email για να φτάσετε στην ιστοσελίδα του Tree-Nation όπου μπορείτε τώρα να φυτέψετε το δικό σας δέντρο στο ROUTE 67 CLOTHING δάσοςΚάθε φορά που κάνετε μια αγορά, ένα δέντρο θα φυτεύεται στο όνομά σας!
Ελπίζουμε ότι είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο και εμείς για την πρωτοβουλία φύτευσης δέντρων που θεωρούμε ένα σημαντικό βήμα για την ελαχιστοποίηση των ζημιών των μεθόδων παραγωγής σήμερα και εξασφάλιση για ένα λαμπρότερο μέλλον για τον πλανήτη μας. Ας αρχίσουμε να αναδασώνουμε τον πλανήτη, κάνοντας τη διαφορά μαζί!

"Το αληθινό νόημα της ζωής είναι να φυτεύεις δέντρα, κάτω απο των οποίων την σκιά δεν περιμένεις να καθίσεις."
Νέλσον Χέντερσον