Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Υποστηριζόμενες κάρτες:Visa, Mastercard, Maestro.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της EveryPay. Για περισσότερες πληροφορίες βλ.παρακάτω.

2. Από Το Paypal.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της PayPal.

3. Β. Με κατάθεση ή μεταφορά του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό:

Eurobank Ergasias

αριθμός λογαριασμού: GR3302602480000190200872608

κάτοχος του Τραπεζικού λογαριασμού: Sarakiniotis Γεώργιος - Sarakiniotis Δημητρα

Στο πλαίσιο "λόγο για κατάθεση", παρακαλώ γράψτε τον κωδικό αριθμό της παραγγελίας σας και το όνομά σας.

4. Μετρητά, όταν τα προϊόντα παραλαμβάνονται από το κατάστημα

Θα πρέπει να επιλέξετε την παραγγελία σας, και αφού έχετε λάβει ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Τυχόν παραγγελίες ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ, ή περισσότερα, θα πληρωθεί αποκλειστικά με χρήση της κάρτας ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής πληρωμής (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, paypal). Αυτές οι παραγγελίες δεν μπορούν να καταβληθούν σε μετρητά.

Ασφαλείς Συναλλαγές μέσω EveryPay

"Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ηλεκτρονικής πληρωμής ασφάλειας, EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (Απόφαση Αριθ. 280/3 / 23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010 / 25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια συναλλαγών πληρωμής με κάρτα, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο των συναλλαγών με κάρτα διαχείρισης ασφάλειας πρότυπο. Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το PCI DSS συμμόρφωση προτύπων, και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από την ειδική εταιρεία συμβούλων. Όλα Everypay υπηρεσιών γίνονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση 256bit SSL πιστοποιητικά. EveryPay υποστηρίζει, επίσης, τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία 3D Secure, ένα πρόσθετο κωδικό ασφαλείας για VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής στη συνέχεια πρέπει να εισάγετε τον προσωπικό μυστικό κωδικό για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή με επιτυχία".