Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Υποστηριζόμενες κάρτες:Visa, Mastercard, Maestro.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της EveryPay. Περισσότερες πληροφορίες κατωτέρω.

2. Με χρήση της υπηρεσίας Paypal

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της υπηρεσίας PayPal.

3. Με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό μας λογαριασμό:

Eurobank Ergasias

αριθμός λογαριασμού: GR3302602480000190200872608

κάτοχος του Τραπεζικού λογαριασμού: Sarakiniotis Γεώργιος - Sarakiniotis Δημητρα

Στην αιτιολογία κατάθεσης, παρακαλώ γράψτε τον κωδικό αριθμό της παραγγελίας σας και το όνομα σας.

4. Μετρητά, όταν τα προϊόντα παραλαμβάνονται από το κατάστημα.

Παρακαλούμε να προσέρχεσθε για παραλαβή της παραγγελίας σας, αφού πρώτα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

5. Με αντικαταβολή (μόνο για παραδόσεις στην Ελληνική Επικράτεια), κατόπιν συνεννόησης με την Εταιρεία.

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παραλαβή των προϊόντων σας. Κόστος αντικαταβολής: €2

Τυχόν παραγγελίες ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ, ή περισσότερα, θα πληρωθεί αποκλειστικά με χρήση της κάρτας ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής πληρωμής (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, paypal). Αυτές οι παραγγελίες δεν μπορούν να καταβληθούν σε μετρητά.

Ασφάλεια Συναλλαγών μέσω EveryPay

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»