Είμαστε το ROUTE 67 ένα multibrand ρούχων και αξεσουάρ που βρίσκεται στην Αθήνα. Έχουμε 9 χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά και τα καταστήματα μας βρίσκονται στην καρδιά της ιστορικής περιοχής της Αθήνας, την Πλάκα, το Μοναστηράκι και των προαστίων της πόλης, στο Περιστέρι. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και προσφέρουμε τη δική μας σειρά ρούχων για άνδρες και γυναίκες. Όλα μας τα ρούχα παράγονται στην Ελλάδα.

Η ιδέα ήταν πάντα εδώ και το 2010 αρχίσαμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά ρούχων βασισμένη στην αισθητική, το στυλ μας και τις εμπειρίες που έχουμε συγκεντρώσει από ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Το 2014 το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Το πρώτο μας κατάστημα στην Πλάκα ανοίγει τις πόρτες του και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Το ταξίδι είχε μόλις ξεκινήσει.

Μετά από πέντε πολύ επιτυχημένα χρόνια στον κλάδο, η αγάπη και η υποστήριξή σας ενίσχυσαν την εμπιστοσύνη και τα κίνητρά μας. Ως εκ τούτου, το 2019 αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα νέο σημείο πώλησης στην Αθηναϊκή αγορά. Το ROUTE 67 - Μοναστηράκι, στην περίφημη αγορά του κέντρου της πόλης. Μετά από ένα χρόνο και ενώ η ζήτηση για τα προϊόντα μας αυξανόταν, παρουσιάσαμε το τρίτο μας κατάστημα στα προάστια, το ROUTE 67 - Περιστέρι. Η επόμενη στάση ήταν η έναρξη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Τα ρούχα ROUTE 67 είναι πλέον διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο μαζί με τις γνωστές μάρκες που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματά μας.


Τι πρόκειται να ακολουθήσει; Δεν μπορούμε πραγματικά να απαντήσουμε σε αυτό, αυτή είναι η ομορφιά του έτσι κι αλλιώς, η ομορφιά του ταξιδιού που έχουμε ξεκινήσει εδώ και πάνω από 9 χρόνια. Μπορούμε όμως να σας διαβεβαιώσουμε ότι απολαμβάνουμε κάθε βήμα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Μείνετε συντονισμένοι!"Δεν είναι ο προορισμός, είναι το ταξίδι"
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον