ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΤΕ!
Εγγραφείτε στο δωρεάν πρόγραμμα επιβράβευσης που προσφέρει υπηρεσίες ελίτ, μοναδικές εμπειρίες, δώρα γενεθλίων, πληροφορίες για νέα προϊόντα-προσφορές και εκπτώσεις για τους πιο πιστούς πελάτες μας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ;
Για να συμμετάσχετε στο R67 CLUB, απλά δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο e-shop μας ("Create a store account"). Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο λογαριασμού (πάνω δεξιά) ή στο κουμπί ανταμοιβές (κάτω δεξιά) στη σελίδα μας. Για να γίνει ακόμα πιο εύκολο για σας επιτρέπουμε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς Facebook, Google, Twitter, Yahoo, Tumblr, Instagram και Amazon. Μόλις το κάνετε, είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε σε όλες τις ενέργειες που έχουμε ετοιμάσει για να κερδίσετε πόντους.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΠΟΝΤΟΥΣ;
Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε πόντους συμπληρώνοντας τις ενέργειες που αναφέρονται παρακάτω ή απλά κάντε κλικ στην καρτέλα "Earn R67 CLUB points" (κερδίστε πόντους R67 CLUB) για να δείτε τη λίστα των δραστηριοτήτων που είναι διαθέσιμες για να λάβετε μέρος.

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τη συλλογή των πόντων σας προσφέρουμε 10% έκπτωση απο την πρώτη κιόλας παραγγελία σας, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 400 R67 CLUB πόντους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στην λίστα του newsletter και στην συνέχεια να συμπληρώσετε τον κωδικό NEW CUSTOMER στη σελίδα του checkout. Αυτόματα θα πιστωθούν 10 πόντοι στον λογαριασμό σας συν τους πόντους απο την πρώτη σας παραγγελία (2 πόντοι για κάθε ένα ευρώ). 

Πόντους μπορείτε επίσης να κερδίσετε με τις αγορές σας στα φυσικά μας καταστήματα. Απλά μας ενημερώνετε οτι είστε μέλος του R67 CLUB δίνοντας μας τα στοιχεία του λογαριασμού ώστε να πιστώσουμε τους ανάλογους πόντους των αγορών σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΟΔΕΨΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΥ;
Είναι εξαιρετικά απλό. Απλά κάντε κλικ στην καρτέλα "Get rewards" (λήψη ανταμοιβών) ή δείτε την παρακάτω εικόνα για τη λίστα όλων των εκπτώσεων για τις οποίες μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας. Λάβετε υπόψη ότι οι πόντοι σας θα λήξουν εάν δεν χρησιμοποιηθούν ένα χρόνο μετά την πίστωσή τους. Διατίθεται μόνο για διαδικτυακές αγορές.

Στο ROUTE 67, οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων σχεδιάζουμε και πράττουμε, καθώς και το γεγονός ότι πιστεύουμε ότι "το να δίνεις είναι πάντα στη μόδα". Ως εκ τούτου, ελπίζουμε ότι θα επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης μας και θα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία συλλογής πόντων από σήμερα!